STUFE ME PELET DEBBY PLUS EVO – 3,8 – 9 kW – 258m3

Rendimenti – 92,2 – 92,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 550x1200x573 mm
Pesha neto – 167 Kg
Konsumi per ore – 0,9 – 2,0 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 18 Kg
Etiketa e sigurise – A+

SKU: 7116840 Categories: ,

Description

• Dalja e shkarkimit te tymit: boshti i pasme (jo CX), boshti i siperm
• Ventilim i dhomes me dalje te perparme me motor te pavarur, me funksion komforti.
• Kandela qeramike
• Dera e dyfishte: xhami i sheshte qeramik i poshtem. Xhami i jashtem i kalbur i lakuar
• Shkembyesi i nxehtesise se tubit
• Tubi “T” i integruar ne produkt, i kontrollueshem nga ana e pasme
• Vatra, dera e vatres dhe mangall prej gize
• Mangall i levizshem per pastrim te lehte
• Sirtar hiri i levizshem
• Kontroll me radiokomande “dore”, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

< 07, 07-10