STUFE ME DRU EMILIANA – 6,5 kW – 186m3

Rendimenti – 88,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 453x950x490 mm
Pesha neto – 135 kg
Konsumi per ore – 1,7 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

  • Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem, ajri terciar i paravendosur me sistem pas djegies
  • Pamje e jashtme ne majolike
  • Vatra ne gize
  • Pjesa e siperme, dera dhe bazamenti prej gize te emaluar
  • Xham qeramik rezistent deri ne 750°

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07