STUFE ME DRU SUPER MAX – 6,0 kW – 172 m3

Rendimenti – 80,3%
Dimensionet (W-H-D) – 402x811x482 mm
Pesha neto – 75 kg
Konsumi per ore – 1,9 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

  • Fytyra e jashtme prej çeliku te emaluar
  • Hapja e deres 90°
  • Rende e jashtme tunduese
  • Vater prej gize
  • Dyer dhe pllaka e siperme prej gize te emaluar
  • Doreza tunxhi Doreza tunxhi
  • Qelqi qeramik rezistent deri ne 750°

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07