STUFE ME PELET MOIRA EVO – 2,5-7 kW – 200 m3

Rendimenti – 90,4 – 94,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 463 x 893 x 528 mm
Pesha neto – 84 kg
Konsumi per ore – 0,6 – 1,6 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 11 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1282307 Categories: ,

Description

• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Moduli i urgjences
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07