STUFE ME PELET MARILENA PLUS – 3,7-8 kW – 230m3

Rendimenti – 91 – 93,3 %
Ddimensionet (W-H-D) – 750x1077x352 mm
Pesha neto – 119 Kg
Konsumi per ore – 0,8 – 1.8 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Depozita hermetike
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Sistem kanalizimi me motor te dedikuar deri ne 8 mt., termostabil, i perjashtuar
• Mundesite e daljes se sistemit te kanalizimit (Ø80 mm): mbrapa, anash majtas
• Thellesi e reduktuar (e holle)
• Dere teke me qeramike dopio xham
• Doreze e levizshme me ndarje ruajtese
• Mundesite e daljes se tymit: prapa, siper, anash majtas
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Telekomanda me prekje IR
• Ekran LCD

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Kanalizueshme

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10