STUFE ME PELET ANNABELLA – 2,4-8 kW – 230m3

Rendimenti – 90,8-92,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 703x1078x320 mm
Pesha neto – 136 kg
Konsumi per ore – 0,6 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 14 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1280101 Categories: ,

Description

  • Mbulesa çeliku e lyer me temperature te larte
  • Vater e nxjerrshme prej gize
  • Shkembyes nxehtesie me sistem pastrimi manual
  • Termostat mbi ngrohje
  • Termostati i brendshem
  • Parashikuar per termostatin e jashtem (TA)
  • Kronotermostati javor
  • Telekomande
  • Sistem kanalizimi deri ne 6 mt. dhe dalje tymi Ø80 ne anen e pasme, ne krye ose ne anen e djathte

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10