SOBE KALDAJE ME DRU TERMOSUPREMA COMPACT D.S.A. – 18,5 kW – 530 m3

Rendimenti – 83 %
Dimensionet (W-H-D) – 982x860x682 mm
Pesha neto – 293 kg
Konsumi per ore – 5,2 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7015844 Categories: ,

Description

  • Me fytyre prej gize te emaluar
  • Furre panoramike e emaluar (55 l)
  • Kornize prej gize te vitrifikuar
  • Pllake dhe unaze prej gize e lemuar
  • Sirtar druri
  • Ajri primar i rregullueshem, ajri sekondar dhe terciar i paravendosur me sistem pas djegies
  • Pajisja e sigurise DSA

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Radiator

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15