SOBE KALDAJE ME DRU TERMOSOVRANA D.S.A. – 13,5 kW – 387 m3

Rendimenti – 81,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 964x889x640 mm
Pesha neto – 166 kg
Konsumi per ore – 3,9 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7014214 Categories: ,

Description

  • Fytyra e jashtme prej çeliku
  • Furre panoramike e emaluar
  • Kornize prej gize te vitrifikuar
  • Pllake dhe unaze prej gize e lemuar
  • Anet me termokonvekcion
  • Sirtar druri
  • Ajri primar i rregullueshem, ajri sekondar dhe terciar i paravendosur me sistem pas djegies
  • Pajisja e sigurise DSA

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Radiator

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15