• KALDAJ ME GAZ SIME Quick View
  • KALDAJ ME GAZ SIME Quick View
  • ,
  • KALDAJ ME GAZ SIME

  • • Kaldaja kondensimi te montuara ne mur me modulim te larte te menjehershem dhe vetem me ngrohje • Gama e modulimit 1:10 • Shkembyes spirale inox • Modulimi i qarkulluesit dhe sondat e dorezimit dhe kthimit per menaxhimin e ngrohjes ne delta T konstante • Rregullimi i integruar klimatik (sonda e jashtme si standard) • Shkembyesi i nxehtesise me pllaka…
  • Read more
 • KALDAJE ME GAZ “SIME”-BRAVA SLIM HE Quick View
  • KALDAJE ME GAZ “SIME”-BRAVA SLIM HE Quick View
  • ,
  • KALDAJE ME GAZ “SIME”-BRAVA SLIM HE

  • • Kaldaja me kondensacion te menjehershem te montuar ne mur dhe vetem ngrohje • Shkembyes spirale inox • Dimensione jashtezakonisht kompakte • Kontrolli i djegies retroaktive me valvul elektronike gazi • Mund te instalohet jashte dhe te futet duke perdorur aksesore (me perjashtim te versionit 40) • Versioni vetem per ngrohje 25,7 kW me valvul diverter te integruar (versioni T)…
  • Read more
 • KALDAJE ME GAZ MURELLE HE Quick View
  • KALDAJE ME GAZ MURELLE HE Quick View
  • ,
  • KALDAJE ME GAZ MURELLE HE

  • • Kaldaja me kondensim te menjehershem te montuar ne mur dhe vetem ngrohje • Shkembyes spirale inox • 4 versione vetem per ngrohje nga 11.7 deri ne 110 kW me valvul diverter te integruar (versioni T) • 4 versione me prodhim te ujit te ngrohte shtepiak nga 23.9 deri ne 110 kW • Rregullimi i integruar klimatik • Menaxhimi i…
  • Read more
 • KALDAJE ME GAZ OSA SKALDAJE ME GAZ OSA S Quick View
  • KALDAJE ME GAZ OSA SKALDAJE ME GAZ OSA S Quick View
  • ,
  • KALDAJE ME GAZ OSA S

  • Kaldaje me gaz ekstra te sheshte murale, djeges total paraperzierje, kondensim me NOx te ulet - dhome e mbyllur - ndezje elektronike dhe modulim i vazhdueshëm, i kombinuar me prodhimin e ujit te ngrohte - me panel te perparme ne variacione te ndryshme ngjyrash Dizajni i regjistruar OsaS, fale Ufly, konzola e integruar e komandes dhe e kontrollit te anulohet,…
  • Read more
 • KALDAJE ME GAZ UNICAL KONEKALDAJE ME GAZ UNICAL KONE Quick View
  • KALDAJE ME GAZ UNICAL KONEKALDAJE ME GAZ UNICAL KONE Quick View
  • ,
  • KALDAJE ME GAZ UNICAL KONE

  • • Shkembyes/Kondensator ne alumin/silic/magnez • Ndezja dhe kontrolli elektronik i flakes me elektrode te vetme • Raporti i modulimit 1:8 • Djegesi total paraperzieres plotesisht elektronik me raport konstant djegieje (si valvula e gazit ashtu edhe ventilatori) • Reagimi automatik i djegies permes elektrodes (e cila monitoron vazhdimisht cilesine e djegies) • Rregullimi minimal i fuqise termike ne funksionin e…
  • Read more