KALDAJE ME GAZ UNICAL KONE

• Shkembyes/Kondensator ne alumin/silic/magnez
• Ndezja dhe kontrolli elektronik i flakes me elektrode te vetme
• Raporti i modulimit 1:8
• Djegesi total paraperzieres plotesisht elektronik me raport konstant djegieje (si valvula e gazit ashtu edhe ventilatori)
• Reagimi automatik i djegies permes elektrodes (e cila monitoron vazhdimisht cilesine e djegies)
• Rregullimi minimal i fuqise termike ne funksionin e ngrohjes;
HWS “Hot Water Speed”: per te eliminuar vonesen ne prodhimin e DHW
• Shkembyes sekondar ne çelik inox me 12 pllaka “gjatesi termike”, te optimizuara per kondensim, 14 pllaka (mod. 28-35)
• Menaxhimi i 2 zonave: Temperaturat e larta/te uleta me prioritete te diferencuara
• Funksioni elektronik i antifrizit
• Funksionimi deri ne -15°
• Funksioni kunder bllokimit te pompes
• Funksioni pas qarkullimit te pompes
• Termostati i kufirit te sigurise
• Sensori i temperatures se dorezimit
• Sensori i temperatures se kthimit
• Sensori i temperatures sanitare
• Qarkullues modulues sipas kerkeses per energji te menaxhuar nga elektronika me efikasitet te larte ne bord ne perputhje me dir. Erp 2015′
• Rezervuari i zgjerimit 8 litra
• Deaerator automatik
• Presioni i sigurise kunder mungeses se ujit
• Valvul sigurie me 3 bar
• Paneli i kontrollit me prekje te bute i pajisur me ekran dhe lidhje per diagnostikim dhe programim nepermjet kompjuterit ose programuesit portativ
• Dera mbyllese magnetike e panelit te kontrollit
• Hidrometer
• Tastiere shumefunksionale me membrane silikoni
• Sistemi i inspektimit te djegesit dhe pastrimi i shkembyesit me ane te mbylljeve te leshimit te shpejte
• Shablloni i montimit te letres per pergatitjen e lidhjeve hidraulike
• Fiksimi i dowels
• Sifoni i kullimit te kondensates

Categories: ,

Description

Kaldaja me gaz murale

Additional information

More
Fuel

Gaz ( GPL/METAN )