KALDAJE ME DRU SOLIDA 5 EVO – 45 kw – 900 m3

Pesha neto – 350 kg
Presioni maksimal i punes – 4 bar
Temperatura maksimale e funksionimit – 95 °C
Permbajtja e ujit – 48
Tipi i konsumit – Qymyr dhe dru

SKU: 8111904 Categories: ,

Description

  • Kaldaja prej gize per lende djegese te ngurta vetem per ngrohje
  • Dere e madhe ngarkimi dhe vellim i madh ngarkimi
  • Rregullimi automatik i rrjedhes se ajrit sipas temperatures se caktuar
  • Rregullimi manual i ajrit sekondar
  • Shperndarja me e mire e ajrit te djegies
  • 5 versione nga 23 ne 67 kW

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Boiler

Heating

Thermo

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15