STUFE KALDAJE ME DRU TERMOISOTTA D.S.A- 15 kW – 430 m3

Rendimenti – 78,4 %
Dimensionet (W-H-D) – 760x775x520 mm
Pesha neto – 212 kg
Konsumi per ore – 4,4 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 7119700 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej çeliku, gize dhe Nordiker
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Radiator

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

10-15