KALDAJE ME DRU LNK40 – 37 kW – 1060 m3

Rendimenti – 90,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 650x1320x1320 mm
Pesha neto – 503 kg
Konsumi per ore – 9,2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: LNK40 Categories: ,

Description

• Strukture teresisht ne çelik te trashe
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Dere per ndezje te shpejte dhe te pershtatshme
• Funksioni i ndezjes elektronike per te shmangur shperndarjen e tymit ne mjedis
• Ventilator i tymit me modulim elektronik
• Baza e bojlerit e pergatitur per perdorim me transpalete
• Rregullimi i ajrit primar dhe dytesor nepermjet inspektimeve te mureve anesore te levizshme
• Qasje e lehte ne dhomen e djegies per pastrim normal
• Pastrim manual i turbulatoreve me ane te nje leve
• Ekrani dixhital

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Boiler

Heating

Thermo

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15