STUFE KALDAJE ME DRU WANDA CLASSIC EVO – 8,5 kW – 243 m3

Rendimenti – 85,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 804x1270x530 mm
Pesha neto – 228 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7117004 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dera dhe struktura e zjarrit prej gize
• Mundesia per te zgjedhur manualisht nese do te futet ajri ne dhome apo kanali
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem me nje pajisje te vetme terheqjeje per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilim i rregullueshem i dhomes me funksion Comfort
• Marrja e ajrit te jashtem
• Sistemi rrezatues i energjise (PRS)
• Xham qeramike
• Veshje majolike e punuar me dore
• Shpejtesia e ventilimit me funksion komforti
• Telekomande

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10