STUFE KALDAJE ME PELET ISIDORA IDRO H20 – 6,9 – 23,2 kW – 665 m3

Rendimenti – 91.2 – 91.5 %
Dimensionet (W-H-D) – 597x1243x708 mm
Pesha neto – 235 Kg
Konsumi per ore – 1.6 – 5.3 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 38 Kg
Etiketa e energjise – A++

Categories: ,

Description

• Mangall vetepastrues (motor pa furça)
• Ndezese qeramike
• Kambio pa furçe per ushqimin e peletit
• Qarkullues me kontroll PWM
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Ventilim i dhomes se siperme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Mundesite e daljes se tymit ne dalje: te rreshtuara nga pas
• Treguesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Doreze ergonomike
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Depozita hermetike
• Sonda e dhomes se djegies
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Siguria termike dhe presioni
• Shikim i gjere zjarri
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvul sigurie 3 bar
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Telekomanda me prekje IR me drite te pasme
• Shfaq masken e zeze me Wi-Fi te integruar (Aplikacioni “Total Control 2.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Sobe me gatim

Heating

Ngrohje

M3 heatable

> 500

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

Nominal Kw

> 15