STUFE KALDAJE ME PELET FIANDRA IDRO – 4,6 – 16,2 kW – 465 m3

Rendimenti – 90,6 – 90,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 570 x 1145 x 621 mm
Pesha neto – 226 kg
Konsumi per ore – 1,1 – 3,7 kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 30 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mangall vetepastrues (motor pa furça)
• Ndezese qeramike
• Kambio pa furçe per ushqimin e peletit
• Qarkullues me kontroll PWM
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, i perjashtuar
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Shikim i gjere zjarri
• Treguesi i presionit dhe treguesi i vleres se presionit te ekranit
• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Doreze ergonomike
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Sonda e dhomes se djegies
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Moduli i urgjences
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave (pastrim manual)
• Siguria termike dhe presioni
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvul sigurie 3 bar
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15, < 07, 07-10, 10-15