STUFE KALDAJE ME DRU NORMA CLASSIC EVO IDRO D.S.A. – 17,5 kW – 501 m3

Rendimenti – 85,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 731x1246x634
Pesha neto – 245
Konsumi per ore – 4,8 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7117181 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqja e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Dere zjarri e emaluar prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramik i lakuar
• Shikim i gjere zjarri
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Radiator

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15