KALDAJE ME GAZ MURELLE HE

• Kaldaja me kondensim te menjehershem te montuar ne mur dhe vetem ngrohje
• Shkembyes spirale inox
• 4 versione vetem per ngrohje nga 11.7 deri ne 110 kW me valvul diverter te integruar (versioni T)
• 4 versione me prodhim te ujit te ngrohte shtepiak nga 23.9 deri ne 110 kW
• Rregullimi i integruar klimatik
• Menaxhimi i dy qarqeve te ngrohjes ne temperatura te ndryshme
• Pergatitur per kombinim me termike diellore
• Nepermjet kompleteve opsionale mund te menaxhoje nje sistem diellor me qarkullim te detyruar dhe nje zone me temperature te ulet
• Me kombinimin me telekomanden Sime Home Plus, kaldaja arrin kerkesat e nevojshme per qellime te zbritjes se takses prej 65%.

SKU: 8104991 Categories: ,

Description

Kaldaja me kondensacion murale 25 – 110 kW

Additional information

More
Fuel

Gaz ( GPL/METAN )