STUFE KALDAJE ME PELET VIRNA IDRO – 4,3 – 14,5 kW -415 m3

Rendimenti – 93 – 95,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 793x1105x384 mm
Pesha neto – 151 kg
Konsumi per ore – 0,9 – 3,2 kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 22 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

 • Mbulesa çeliku e lyer me temperature te larte
 • Shkembyes guaske dhe tubash me turbulatore dhe pastrim manual
 • Sonda e dhomes se djegies
 • Termostati i mbinxehjes
 • Pa ventilim
 • Kronotermostati javor
 • Nderpreresi i presionit te sigurise
 • Mangall prej gize
 • Dere prej gize
 • Ekran LCD
 • Telekomande me shume funksione
 • Termostove me nje “dhome te mbyllur” dhe nje “herike”
 • Ndriçues qeramike me sistemin e ndezjes se gjenerates se fundit
 • Pompe PWM e kontrolluar nga bordi elektronik
 • Sirtar hiri i nxjerrshem

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Thermo

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

10-15