STUFE KALDAJE ME PELET MEGAN IDRO STEEL – 12,0 kW – 344 m3

SKU: SK 1281500 Categories: ,

Description

• Mbulesa çeliku e lyer me temperature te larte
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Shkembyes nxehtesie me guaske dhe tub me turbulatore
• Termostati i mbinxehjes
• Kronotermostati javor
• Pompe qarkullimi me efikasitet te larte
• Rezervuari i zgjerimit
• Elektronike e re me mundesi lidhjeje me karten e zgjerimit te sistemit
• Sistemi i permiresuar i ndezjes
• Xham i dyfishte (ne qeramike brenda dhe i kalitur jashte)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Thermo

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15