KALDAJE ME PELET SOLIDA PL

Kaldaja me pelet vetem per ngrohje
Modulimi automatik i rrotulles dhe ventilatorit sipas fuqis termike te kerkuar

Categories: ,

Description

• Kompleti i peletit perbehet nga: djegesi me 5 nivele fuqie me elektronike te integruar kontrolli dhe ushqyes pelet me komplet ingranazhesh
• Funksionimi i peletit i certifikuar ne klasen 3 sipas EN303-5/2012
• Programimi javor i ngrohjes
• Opsionale ene peleti 200-300-500 litra ne llamarina te lyera