KALDAJE ME GAZ “SIME”-BRAVA SLIM HE

• Kaldaja me kondensacion te menjehershem te montuar ne mur dhe vetem ngrohje
• Shkembyes spirale inox
• Dimensione jashtezakonisht kompakte
• Kontrolli i djegies retroaktive me valvul elektronike gazi
• Mund te instalohet jashte dhe te futet duke perdorur aksesore (me perjashtim te versionit 40)
• Versioni vetem per ngrohje 25,7 kW me valvul diverter te integruar (versioni T)
• 4 versione me prodhim te ujit te ngrohte shtepiak nga 24.0 deri në 40.0 kW
• Modulimi i qarkulluesit dhe sondat e dorezimit dhe kthimit per menaxhimin e ngrohjes ne delta T konstante
• Veshje e pajisur me thithjen e zerit qe garanton emetim te ulet zhurmash
• Rregullimi i integruar klimatik
• Funksioni i parangrohjes se ujit te ngrohte
• Pergatitur per kombinim me termike diellore
• Menaxhimi opsional i zonave te perziera
• Me kombinimin me telekomanden Sime Home Plus, kaldaja arrin kerkesat e nevojshme per qellime te zbritjes se takses prej 65%

SKU: 8114250 Categories: ,

Description

Kaldaja me kondensacion murale 21 – 40 kW

Additional information

More
Fuel

Gaz ( GPL/METAN )