KALDAJE ME GAZ OSA S

Kaldaje me gaz ekstra te sheshte murale, djeges total paraperzierje, kondensim me NOx te ulet – dhome e mbyllur – ndezje elektronike dhe modulim i vazhdueshëm, i kombinuar me prodhimin e ujit te ngrohte – me panel te perparme ne variacione te ndryshme ngjyrash
Dizajni i regjistruar

OsaS, fale Ufly, konzola e integruar e komandes dhe e kontrollit te anulohet, e lidhur me sondat e ambientit dhe te jashtem te furnizuar si standard, arrin efikasitet sezonal te barabarte me klasen A+ ne ngrohje
Klasa 6 e ulet e NOx
Shkembyes/Kondensator ne alumin/silic/magnez
Djegesi total paraperzieres plotesisht elektronik me raport konstant djegieje (si valvula e gazit ashtu edhe ventilatori modulues)
Ndezja dhe kontrolli elektronik i flakes me elektrode te vetme
Raporti i modulimit 1:8
Reagimi automatik i djegies permes elektrodes (e cila monitoron vazhdimisht cilesine e djegies)
Shkembyesi sanitar i nxehtesise ne çelik inox kunder gelqeres me 12 pllaka (24 kW), 14 pllaka (35 kW) te gjitha me “gjatesi termike” te optimizuar per kondensim
Rregullimi minimal i fuqise termike ne funksionin e ngrohjes
Elektronike me ngrohje HWS “Hot Water Speed” / funksionin e nderrimit te DHW me pompen ne pune, per te reduktuar kohen e pritjes
Menaxhimi i 2 zonave: temperatura te larta/te uleta me prioritete te diferencuara
Ngarkesa hidraulike e sistemit inteligjent e afte per te sinjalizuar rrjedhjet
Funksioni elektronik i antifrizit nga 5°C
Funksionimi me shume gaz (gaz natyror ose LPG) me nderrim te thjeshtuar
Permiresohet nepermjet nderfaqes USB
Modulues qarkullues me efikasitet te larte sipas kerkeses per energji te menaxhuar nga elektronika ne bord, ne perputhje me dir. Erp 2015
Lidhje per diagnostifikim dhe programim nepermjet kompjuterit ose programuesit portativ
Rezervuari i dyfishte i zgjerimit, gjithsej 10 litra
Inspektimi i djegesit dhe sistemi i pastrimit te shkembyesit duke perdorur mbyllje “lirim te shpejte”.
Furnizohet si standard ne versionin “e zeze”.
Çmimet: COMPASSO D’ORO 2018 – RED DOT AWARD 2017 – nominim për GERMAN DESIGN AWARD 2017; INDEKSI ADI DESIGN 2016

Categories: ,

Additional information

More
Fuel

Gaz ( GPL/METAN )