KIT DHE FILTRA “EUROACQUE”

Perpunues uji me pompe presioni , rezervuar depozitimi , karbon aktiv , filtra sedimenti , llambe UV (ultra violet) dhe membrane osmotike.

Filtra per pastrimin e ujit nga papastertite , aromat dhe klori i tepert.

Category: