POMPA QARKULLUESE “IMAS”

Pompe per qarkullimin e ujit te nxehte ne sistemet e ngrohjes qendrore .

Category:

Description

• Trupi Enbloc i perbere nga seksion hidraulik ne gize dhe motor me rotor te lagesht.
• Shtrese e motorit nga alumini i derdhur
• Shtytes ne teknopolimer
• Boshti i motorit nga çelik inox i ngurtesuar i mbajtur ne kushineta grafiti te lubrifikuar nga mediumi pompues
• Xhaketa mbrojtese e rotorit, xhaketa e statorit dhe fllanxha mbyllese prej çeliku inox
• Unaze shtytese qeramike, unaza mbyllese etilen-propileni dhe prize bronzi per thithjen e ajrit
• Funksionim me tre shpejtesi
• Vleresimi i mbrojtjes: IP 44
• Klasa e izolimit: F
• Gjende kabllo: PG 11
• Montimi: me bosht motorik horizontal
• Hyrja standarde e tensionit: njefazor 230 V / 50 Hz
• Versione speciale sipas kerkeses – tensione dhe/ose frekuenca alternative
• Serite e qarkulluesve IM perfshihen ne pajisjet e mbrojtjes termike