OXHAK ME PELET COMFORT P85 – 3,5 -12 kW – 344 m3

Rendimenti – 91,3 – 91,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 814x550x636 mm ( PA KORNIZE )
PEsha neto – 145 kg
Konsumi per ore – 0,8-2,6 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 16 kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Sonda e nivelit minimal te rezervuarit te peletit
• Moduli i urgjences
• Shikim i gjere zjarri
• Mundesite e daljes se tymit: siper
• Sistemi i thjeshtuar per heqjen e inserteve
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Doreza ngritese per te lehtesuar montimin
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Oxhak

Heating

Ajer

Advantages

Te reja

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15