OXHAK ME DRU INSERTO 100 WIDE – 8,1 kW – 232 m3

Rendimenti – 81,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 1000x561x509 mm
Pesha neto – 178 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne Nordiker
• Dera dhe grila prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Pa motore ventilatore
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Xham qeramike
• Zjarri me dysheme te ulet per shikim te shkelqyeshem te flakes
• Dere e kthyeshme
• Ventilim opsional me Kit Wind Air

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

Advantages

Te reja

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10