OXHAK ME PELET COMFORT P70 H49 – 7,1 kW – 205 m3

Rendimenti – 90 – 91,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 695x488x514 mm
Pesha neto – 131 kg
Konsumi per ore – 0,7 – 1,7 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 10 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1277200 Categories: ,

Description

• Dere, vater dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i nxehtesise se guaskes anesore dhe tubit
• Ndarja e hirit
• Ventilimi i dhomes se perparme
• Konfigurimi i ajrit. Zgjedhja e: Qete / e rregullt / Perforcues
• Kontrolli i temperatures se dhomes me funksion Automatic
• Sensori i nivelit te peletit
• Opsioni i daljes se shkarkimit te tymit: siper
• Sistem i thjeshtuar per nxjerrjen e plote te tymit
• Doreza ngritese per perdorim te lehte
• Integrimi i automatizimit te shtepise me “Alexa” (Amazon).N.B. vetem me modulin WiFi “Grey label” – opsional – dhe duke perdorur aplikacionin Total Control 3.0. Sherbimi dhe pajisja “Alexa” (Amazon) nuk perfshihen
• Konfigurim i lehte
• Kontroll i lehte
• Vetekontroll
• Telekomanda radio me “pajisje dore”, me funksion termostati

 

 

 

 

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10