OXHAK ME PELET COMFORT P70 AIR – 3-10 kW – 287 m3

Rendimenti – 90,4 – 90,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 670x530x561 mm ( pa kornize )
Pesha neto – 125 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti i ushqimit – 15 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1277100 Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Sonda e nivelit minimal te rezervuarit te peletit
• Moduli i urgjences
• Shikim i gjere zjarri
• Mundesite e daljes se tymit: siper
• Sistemi i thjeshtuar per heqjen e inserteve
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Doreza ngritese per te lehtesuar montimin
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10