OXHAK ME DRU MONOBLOCCO GHISA 750 – PIANO – 13 kW – 373 m3

Rendimenti – 78,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 846×1624-1664×676 mm
Pesha neto – 342 kg
Konsumi per ore – 3,8 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 6118130 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Plani dhe rrjeti i zjarrit ne gize
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Ventilimi dhe aksesoret perkates jane opsionale (Carter + Kit ventilim ose Kit Wind Air)

 

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15