OXHAK ME DRU MONOBLOCCO 800 ANGOLO – 10 kW – 287 m3

Rendimenti – 80,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 879×1570-1605×612 mm
Pesha neto – 271 kg
Konsumi per ore – 2,9 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6018810 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Plani dhe rrjeti i zjarrit ne gize
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Kapele speciale prej çeliku me trashesi 3 mm
• Xham qeramike me kend ne nje cope te vetme
• Ventilimi dhe aksesoret perkates jane opsionale (Carter + Kit ventilim ose Kit Wind Air)

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10