OXHAK ME DRU INSERTO 80 CRYSTAL EVO 2.0 – VENTILATO – 7,4 kW – 212 m3

Rendimenti – 83,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 800x555x500 mm
Pesha neto – 130 kg
Konsumi per ore – 2,1 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6016813 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dera e zjarrit prej gize
• Struktura e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• 2 tifoze tangjenciale
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilimi i dhomes se perparme
• Xham qeramike
• Mundesia e kanalizimit te produktit me futje/vatra te kompletit specifik te ventilimit (opsionale)
• Dere e kthyeshme
• Shpejtesia e ventilimit te rregullatorit

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Kanalizueshme

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10