OXHAK ME DRU INSERTO 70 CRYSTAL 3 LATI – 9,7 kW – 278 m3

Rendimenti – 82,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 755x554x510 mm
Pesha neto – 134 kg
Konsumi per ore – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6016765 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Dera e zjarrit prej gize
• Dyer te kthyeshme
• Struktura e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Pa motore ventilatore
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Pamja ballore dhe anash e zjarrit
• Mundesia e kanalizimit te produktit me futje/vatra te kompletit specifik të ventilimit (opsionale)

 

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10