OXHAK ME DRU MONOBLOCCO 90 PA – 13,2 kW – 378 m3

Rendimenti – 86,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 1105 x 1590-1630 x 650 mm
Pesha neto – 320 kg
Konsumi per ore – 3,6 kg/h
Diametri i tubit – 180 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Materiale ndertimi te trasha
• Sistemi PRS
• Qendrim me rrota dhe kembe te rregullueshme
• Sistemi i trajtimit te tymit per pozicionim
• Rrjete prej gize me maje me sirtar hiri te nxjerrshem
• Dhoma e djegies Nordiker lehtesisht e inspektueshme dhe e zevendesueshme
• Roje standarde
• Levizja e deres me sistem te ri te lemuar & te bute (leviz gjate ngritjes)

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Oxhak