OXHAK ME DRU MONOBLOCCO 1000 EVO – 12,3 kW – 352 m3

Rendimenti – 85,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 1136x1512x597 mm
Pesha neto – 298 kg
Konsumi per ore – 3,4 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6118101 Categories: ,

Description

• Marrja e ajrit te jashtem
• Hapja e deres ne 45° per pastrim te brendshem te xhamit
• Xham qeramike
• Fasada inox
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Doreze ergonomike
• Rrotat per pozicionim te lehte dhe kembe te rregullueshme
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem me nje pajisje te vetme terheqjeje per nje kontroll me te mire te djegies
• Plani kunder zjarrit, rrjeti dhe shufra mbrojtese ne gize
• Ventilimi dhe aksesoret perkates jane opsionale (Carter + Kit Wind Air)
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15