OXHAK ME DRU INSERTO 60 4.0- VENTILATO – 6,5 kW – 186 m3

Rendimenti – 80,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 595x500x440 mm
Pesha neto – 124 kg
Konsumi per ore – 1,9 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6016603 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres ne gize dhe vermikulit
• Dera e zjarrit prej gize
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• 2 tifoze tangjenciale
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilimi i dhomes se perparme
• Xham qeramike
• Mundesia e kanalizimit te produktit me pajisje speciale per ventilim Inserte/Vatra (opsionale) + 2 unaza per lidhjen e ajrit (opsionale) ose Kutia e ajrit te eres (opsionale)
• Shpejtesia e ventilimit te rregullatorit

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10