OXHAK ME DRU INSERTO 70 TONDO – VENTILATO – 7,8 kW – 223 m3

Rendimenti – 79,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 690x550x540 mm
Pesha neto – 162 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 6016733 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqja e brendshme e vatres ne gize dhe Nordiker
• Dera e zjarrit prej gize
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilimi i dhomes se përparme
• Xham qeramik i lakuar
• Mundesia e kanalizimit te produktit me pajisje speciale per ventilim Inserte/Vatra (opsionale) + 2 unaza per lidhjen e ajrit (opsionale) ose Kutia e ajrit te eres (opsionale)
• Shpejtesia e ventilimit te rregullatorit

 

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10