OXHAK ME DRU INSERTO 70 CRYSTAL ANGOLO – 9,2 kW – 263 m3

Rendimenti – 78,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 755x554x510 mm
Pesha neto – 133 kg
Konsumi per ore – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6016763 Categories: ,

Description

  • Sirtar hiri i nxjerrshem
  • Vatra prej gize dhe Nordiker
  • Ventilimi opsional
  • Xham qeramik rezistent ndaj nxehtesise 750°C
  • Dere prej gize
  • Produkti mund te transformohet me anen e xhamit ne te majte
  • Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem, ajri terciar i paravendosur me sistem pas djegies
  • Mundesia per te ndryshuar vete drejtimin e hapjes se deres nga e djathta ne te majte

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10