OXHAK ME PELET COMFORT IDRO L80 – 5,7-19 kW – 545 m3

Rendimenti – 90,4 – 91,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 821x648x608 mm ( pa kornize )
Pesha neto – 220 kg
Konsumi per ore – 1,3 – 4,3 Kg/h
Diametri i tubit – 100 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 18 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1282000 Categories: ,

Description

• Dhoma e djegies prej çeliku te trashe
• Dere zjarri dhe mangall prej gize
• Shkembyes guaske dhe tubash me pastrim automatik
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort, i perjashtuar
• Ndezese qeramike
• Qarkullues me kontroll PWM
• Sonda e nivelit minimal te rezervuarit te peletit
• Moduli i urgjences
• Siguria termike dhe presioni
• Valvul sigurie 3 bar
• Rezervuari i zgjerimit
• Valvula e lehtesimit te ajrit
• Shikim i gjere zjarri
• Mundesite e daljes se tymit: siper
• Lidhjet hidraulike ne krye
• Doreza ngritese per te lehtesuar montimin
• Kontroll me aparat “dora” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Oxhak

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15