OXHAK ME DRU FOCOLARE 80 IDRO CRYSTAL D.S.A. – 15,4 kW – 441 m3

Rendimenti – 82,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 800x1192x560 mm
Pesha neto – 178 kg
Konsumi per ore – 4,3 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 6017873 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqja e brendshme e vatres ne gize dhe Nordiker
• Struktura e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Radiator

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15