OXHAK ME DRU TERMOCAMINO TOP FRONTALE 24 – 24,1 kW

Rendimenti – 80 %
Dimensionet  – 78,5 X 77
Pesha neto – 235 kg
Konsumi per ore – 6 kg/h

Categories: ,

Description

Termocamino TOP ngroh shtepine tuaj me lehtesi, si dhe prodhon nje sasi te konsiderueshme te ujit te ngrohte shtepiak.
Eshte i pajisur me sistemin SICURO top.
Eshte ne dispozicion ne tre versione.
Modelet S/S dhe SP/S prodhohen me nje dere te perparme gijotine, dhe modelet S dhe SP vijne me dy dyer te perparme me varese.
Gjithashtu disponohet Exagone, me xham panoramik dhe dere lart e poshte (modelet Xtop dhe XPtop).
Te gjitha modelet jane te disponueshme me fuqi dalese 24kW ose 29kW.
Modelet Exagone kane dhomen e djegies te veshur me tulla te trasha zjarri.

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

Nominal Kw

> 15

Types

Oxhak