OXHAK ME DRU TERMOCAMINO SERIA 2000 EXAGONE – 29,7 kW – 594m3

Rendimenti – 83 %
Dimensionet – 91X66,5
Pesha neto – 365 kg
Konsumi per ore – 7,4 kg/h

SKU: X29 Categories: ,

Description

Termocamino TOP ngroh shtepine tuaj me lehtesi, si dhe prodhon nje sasi te konsiderueshme te ujit te ngrohte shtepiak.
Eshte i pajisur me sistemin SICURO top.
Eshte ne dispozicion ne tre versione.
Modelet S/S dhe SP/S prodhohen me nje dere te perparme gijotine, dhe modelet S dhe SP vijne me dy dyer te perparme me varese.
Gjithashtu disponohet Exagone, me xham panoramik dhe dere lart e poshte (modelet Xtop dhe XPtop).
Te gjitha modelet jane te disponueshme me fuqi dalese 24 kW ose 29 kW.
Modelet Exagone kane dhomen e djegies te veshur me tulla te trasha zjarri.

Additional information

More
Fuel

Dru

M3 heatable

> 500

Nominal Kw

> 15

Types

Oxhak

Heating

Thermo