OXHAK ME DRU TERMOCAMINO TKR 35 – 28,5 kW

Rendimenti – 83 %
Dimensionet  – 27 X 60 CM
Pesha neto – 550 KG
Konsumi per ore – 7 kg/h
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

KLOVER TKR 35 eshte nje oxhak inovativ dhe i sigurt per kazan me dru.
Efikasiteti i larte i marre (83% i çertifikuar) lejon qe nxehtesia te qarkulloje me lehtesi rreth shtepise tuaj dhe te prodhoje uje te ngrohte shtepiak me konsumin minimal te drurit.
Vatra, e perbere nga tulla te trasha zjarrduruese, siguron nje djegie te gjate dhe optimale te drurit dhe madje ju lejon te gatuani ne skare. Eshte i pajisur me sistemin SICURO top, si dhe komplet hidraulik, dhe keshtu eshte gati per t’u lidhur me çdo lloj sistemi.

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Thermo

Nominal Kw

> 15

Types

Oxhak