OXHAK ME DRU INSERTO 80 HIGH PRESSURE – 7,9 kW – 226 m3

Rendimenti – 82,4 %
Dimensionet (W-H-D) – 800x555x520 mm
Pesha neto – 128 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres ne gize dhe Nordiker
• Dere zjarri prej gize
• Strukture e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Ventilim i dhomes se perparme
• Presion i larte Ventilator centrifugal
• Xham qeramik
• Njesi kontrolli dixhitale e rregullimit me telekomande
• Dere e kthyeshme
• Telekomande e shpejtesise se ventilimit te rregullatorit

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ajer, Ngrohje

Nominal Kw

07-10

M3 heatable

< 250

Types

Oxhak