OXHAK ME DRU INSERTO PRS CRYSTAL – 8,3 kW – 237 m3

Rendimenti – 87,4 %
Dimensionet (W-H-D) – 800x916x500 mm
Pesha neto – 150 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 160 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres ne gize dhe Nordiker
• Dere zjarri prej gize
• Strukture e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• 2 ventilatore tangjencial
• Sistemi i pas djegies (emetime te uleta)
• Dhoma e perparme ventilim
• Sistemi rrezatues i fuqise (PRS)
• Xhami qeramik
• Mundesia e kanalizimit te produktit me komplet te veçante ventilimi Futjet / vatrat (opsionale)
• Dera e kthyeshme
• Shpejtesia e ventilimit te rregullatorit

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ajer, Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Oxhak