OXHAK ME DRU FOCOLARE 70 PIANO – 9,1 kW – 261 m3

Rendimenti – 80 %
Dimensionet (W-H-D) – 693×1025-1125×491 mm
Pesha neto – 142 kg
Konsumi – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Sirtar i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres ne gize
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Mundesia e marrjes se ajrit dytesor nga jashte
• Xhami qeramik
• Ventilimi dhe aksesoret perkates opsionale (Karter + Kit ventilim ose Kit Wind Air)

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Oxhak