OXHAK ME DRU TERMOCAMINO WF PLUS D.S.A. – 20,5 kW – 587 m3

Rendimenti – 85,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 846×1585-1625×667 mm
Pesha neto – 334 kg
Konsumi per ore – 5,4 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Struktura e trashe çeliku
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Pajisja e sigurisë DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramike
• Xhami qe zhduket

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15