OXHAK ME DRU FOCOLARE 100 BIFACCIALE – 11 kW – 315 m3

Rendimenti – 80 %
Dimensionet (W-H-D) – 1104x1406x675 mm
Pesha neto – 267 kg
Konsumi per ore – 3,3 kg/h
Diametri i tubit – 200 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 6017733 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Struktura prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Mbulesa e ventilimit prej çeliku
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Dera e dyfishte e hapjes 90°c
• Ventilimi dhe aksesoret perkates jane opsionale (Kit ventilim ose Kit Wind Air)

 

 

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Oxhak

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15