STUFE ME DRU FULVIA ME FURRE – 6 kW – 172 m3

Rendimenti – 82%
Dimensionet (W-H-D) – 488x1288x477 mm
Pesha neto – 173 kg
Konsumi per ore – 1,7 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dyer te emaluara prej gize, siper dhe kornize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar porcelani 19 l
• Xham qeramike
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe