SOBE KALDAJE ME DRU TERMOROSA XXL D.S.A – 15,5 kW – 444 m3

Rendimenti – 79,9%
Dimensionet (W-H-D) – 1017x852x662 mm
Pesha neto – 211/226 kg
Konsumi per ore – 4,5 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A

SKU: 7017570 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasade çeliku e emaluar
• Faqja e brendshme e vatres prej gize dhe çeliku
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dyer dhe korniza prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 41 l
• Pajisja e sigurise DSA (valvula DSA nuk perfshihet)
• Xham qeramike
• Dalja e siperme djathtas ose e pasme e tymit
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Grile me rregullim te larte

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Thermo

M3 heatable

400- 500

Nominal Kw

> 15